top of page

Meidän tiimimme

jenna.jpg

JENNA

Senior Stylist
Omistaja

Olen toiminut kampaajana jo 2006 vuodesta lähtien. Viimeiset kahdeksan vuotta olen intensiivisesti kouluttanut itseäni erikoistumalla vaaleisiin hiuksiin.

Erikoisosaamisiini kuuluu suuret color correction-värinkorjaukset ja erilaiset raidoitustekniikat sekä teippipidennykset.

Mitä haastavampi lähtökohta sitä mielenkiintoisempi työ.

Kampaajana olen suora, tarkka ja super hauskaa seuraa!

 

jenny.jpg

JENNY

Senior Stylist

Olen ollut alalla 11vuotta.

Tykkään tehdä isoja raidoitustöitä, käyttäen monia erikoisraidoitustekniikoita. Myös isot muutostyöt ovat vahvuuteni.

Minulla on aina ollut tosi esteettinen silmä, joten tässä työssä on parasta se kun pääsee toteuttamaan kauniita lopputuloksia joka päivä.

Kampaajana olen tarkka ja rauhallinen, sekä pääset nauttimaan ihanasta ja rauhallisesta tunnelmasta penkissäni.

Kata-väliaikainen kuva_edited.jpg

KATA

Senior Stylist

Olen työskennellyt kampaajana vuodesta 2015 lähtien ja meikkaajaksi valmistuin 2016.

 

Vahvuuksiini lukeutuvat raidoitukset ja kokopään vaalennukset. Vaalennuksissa olen tarkka ja saan aikaan upeita lopputuloksia hiuksia vahingoittamatta. Suosikkityöni on babylights-raidoitukset!

 

Teen mielelläni myös hää- ja juhlakampauksia sekä meikkejä.

 

Kampaajana olen rento, huolellinen ja mukavaa juttuseuraa.

riikka.jpg

RIIKKA

Senior Stylist

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2014 ja siitä asti tehnyt liiketyötä. Olin kiinnostunut jo urani alussa raidoitus- ja vaalennustöistä ja aloinkin huomaamaan että asiakaskuntani koostuu suurimmaksi niistä, joten siitä lähti innostus erikoistumiseen.

Rakastan tehdä isoja muutostöitä ja vahvuuksiini kuuluu erilaiset raidoitus/balayage työt. Erityisosaamiseeni kuuluu myös hiustenpidennykset niin teippi- kuin sinettitekniikalla

Kampaajana olen  helposti lähestyttävä!

PHOTO-2024-05-17-10-59-40.jpg

LIINA

Senior Stylist

Hei, olen Liina, kampaaja, olen erikoistunut vaaleisiin hiuksiin! Olen työskennellyt alalla jo 8 vuotta ja rakastan luoda upeita vaaleita lookkeja. Haluan auttaa sinua löytämään täydellisen vaalean sävyn, joka sopii juuri sinulle parhaiten. Olitpa sitten unelmoinut pehmeästä auringon vaalentamasta, jäisestä platinan sävystä tai luonnollista kultaista hehkua, minulla on taidot ja intohimo tehdä unelmistasi totta. Odotan innolla, että pääsen luomaan kanssasi täydellisen blondin lookin, joka saa sinut loistamaan!

 

bottom of page